Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1494

2
Zobraziť sekciu 1257

3
Zobraziť sekciu 1197

4
Zobraziť sekciu 1176

5
Zobraziť sekciu 1209

Spolu hlasov: 6333

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Trailery - NFS: ProStreet


Round the Corners

Server GameTrailers.com priniesol ďalšie video priamo z hrania NFS: ProStreet. Tentokrát máme možnosť vidieť náročný závod plný ostrých zákrut na uzavretom okruhu.

Hatchback Havoc Gameplay

Nové gameplay video, za ktorým stojí samozrejme GameTrailers.com, nám predstavuje závod v nevadskej púšti s Volkswagenom Golfom.

Tire Fire Gameplay

V novom gameplay videu z GameTrailers.com môžete zhliadnuť zahrievanie pneumatík pred drag závodom a následne aj samotný závod.

High-Speed Race Gameplay

Video z Xbox 360 demoverzie NFS: ProStreet, ktoré predstavuje mód Speed Challenge.

Pedal to the Metal Gameplay

Video z Xbox 360 demoverzie NFS: ProStreet, ktoré predstavuje mód Grip Race.

Online Blueprint Featurette

Pamätáte sa ešte na nedávne Blueprint Demo, ktoré bolo, a ešte stále je na stránkach Cokezero.de? Ak nie, v skratke zhrniem, o čo ide: jedná sa o malú flashovú minihru, kde si môžete vyskúšať tuning v NFS: ProStreet, upraviť jedno zo štyroch vozidiel, následne si svoj tuning uložiť ako blueprint a po vydaní NFS: ProStreet ho použiť v hre. Toto Blueprint Demo bližšie predstavuje aj producent z Electronic Arts v nasledovnom videu, ktoré zverejnil server GameTrailers.com.

GT-R Trailer

Server GameTrailers.com zverejnil nový trailer s jednoduchým názvom GT-R. Hlavnú úlohu v ňom tentoraz nezohráva žiadny producent z EA, ale Nissan GT-R PROTO. Príjemné sledovanie.

Vývoj ProStreet

Herný server Gamershell zverejnil nové, skoro 200 megové video dopodrobna popisujúce vývoj Need for Speed: ProStreet v štúdiach Electronic Arts.

NFS ProStreet Exclusive Trailer

Pamätáte sa ešte na výborný trailer z NFS: ProStreet, ktorý sa začiatkom mesiaca objavil na stránkach EBgames.com? Jeho jedinou nevýhodou bolo, že sa nedal stiahnuť. Inak sa jednalo asi o jedno z najlepších videí, aké kedy k NFSPS vyšli. Presne rovnaký trailer teraz zverejnil server GameTrailers.com, a to znamená, že si ho môžete už aj stiahnuť na disk.

Speed Challenge Trailer

Server IGN sa opäť činil a zverejnil ďalší trailer z NFS: ProStreet. Tentoraz v ňom producent Justin Wiebe predstavuje herný mód Speed Challenge.

Strana: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6