Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1492

2
Zobraziť sekciu 1255

3
Zobraziť sekciu 1195

4
Zobraziť sekciu 1174

5
Zobraziť sekciu 1207

Spolu hlasov: 6323

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Trailery - NFS: Carbon


Track drifting

Po videu s driftovaním dolu kaňonom tu máme ďalší drift trailer. Tentokrát sa jedná o driftovanie na závodnej trati, ktorá je však omnoho rýchlejšia a menej členitejšia, ako tomu bolo v NFSU2. Opäť sa predstaví Toyota Supra.

Canyon drifting

Chcete vedieť ako vyzerá drift v kaňonoch NFS: Carbon? V tom prípade si pozrite toto video s Toyotou Suprou, kde v dvoch minútach jeho dĺžky uvidíte závod podobný downhill driftu z NFSU2.

NFS Carbon Official Trailer 3

V poradí tretí oficiálny trailer na NFS: Carbon od EA vám čiastočne predstaví mapu mesta, jej rôzne teritóriá, rozdiely medzi skupinami Tuner, Muscle a Exotics, a samozrejme nebude chýbať Canyon duel, tentoraz s nie príliš šťastným zakončením.

Emmanuelle Vaugier teaser

Toto krátke video s dĺžkou menej ako pol minúty je venované hlavnej aktérke prestrihových scén NFS: Carbon - Emmanuelle Vaugier alias Nikki. Herečka sa vo videu len predstaví, no nechýba aj niekoľko scén priamo z hry.

1UP gameplay trailer

Herný server 1UP včera zverejnil tento výborný dvojminútový trailer k NFS: Carbon, kde máte možnosť vidieť okrem klasického závodu v uliciach mesta aj niekoľko animácií, Canyon Duel a už toľkokrát spomínaný Autosculpt tuning.

NFSHQ demo preview

7-minútové video z Games Convention 2006, ktoré zverejnila nemecká fansite NFSHQ, zachytáva niekoľko závodov v demoverzii NFS: Carbon, neskôr máte možnosť vidieť ako sa Lamborghini Gallardo vysporiada s Autosculpt tuningom. Jedná sa o záznam z kamery.

PSP teaser - Own the city

Prvý trailer z PSP verzie NFS: Carbon prezentuje rozsiahle možnosti, ktoré táto verzia ponúkne. Zajazdíte si na dovedna 35 vozidlách, nebude chýbať otvorený svet (free-roam známy z NFSU2 a NFSMW) a rozsiahle možnosti tuningu. V závode bude možné súperiť naraz so štyrmi závodníkmi (v ostatných verziách ich bude 8). Niekoľko screenshotov z PSP verzie si môžete pozrieť v galérii.

Autosculpt Tuning II

Server IGN.com zverejnil už v poradí druhý trailer prezentujúci tuning pomocou funkcie Autosculpt. Pomocou tejto novinky nebude vizuálna úprava auta závislá na niekoľkých prednastavených dieloch, ale hráč bude mať možnosť upravovať každú jednotlivú súčiastku ešte aj pomocou posuvníkov, kde mu nastaví vlastnosti ako napr. dĺžka, priemer, hrúbka a pod. Pravdepodobne tak bude možné upravovať každú súčiastku vo vizuálnom tuningu. Extrémne možnosti úprav prezentuje práve tento trailer.

GamePRO Event

Dnes tu mám pre vás nové, viac ako 5-minútové video z NFS: Carbon, ktoré publikoval nemecký magazín GamePRO popri svojom preview.

Autosculpt Tuning

Nasledovné asi minútové video názorne predvádza systém tuningu v NFS: Carbon. Už nebudete limitovaní niekoľkými prednastavenými bodykitmi - práv naopak, budete mať možnosť upraviť každú časť auta podľa svojich predstáv vďaka metóde zvanej Autosculpt. Skrátka si nastavíte veľkosť výfuku, šírku spojleru, nasávače v kapote, výšku strechy, či mnoho ďalších vlastností súčiastok auta pomocou jednoduchých posúvníkov. Ostatne, najlepšie to uvidíte na videu.
Strana: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6