Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1529

2
Zobraziť sekciu 1290

3
Zobraziť sekciu 1226

4
Zobraziť sekciu 1218

5
Zobraziť sekciu 1237

Spolu hlasov: 6500

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Trailery - NFS: ProStreet


NFS: ProStreet Mobile Trailer

Ako bude vyzerať Need for Speed: ProStreet na mobilných telefónoch? To odhalí nasledovné video. Hra vychádza 26. októbra v Európe, resp. 30. októbra v Severnej Amerike.

Need for Speed ProStreet Stage Demo

Herný server Gamespot si už mal možnosť zahrať demoverziu NFS: ProStreet, ktorej vydanie je naplánované na koniec októbra (novinka). Dojmy a zábery z nej redaktori zhrnuli vo videu Need for Speed ProStreet Stage Demo, v ktorom bol ako hosť pozvaný "športový redaktor" z Gamespotu. Show má skoro šesť minút.

Customization Trailer

Server IGN sa bližšie pozrel na tuning vozidiel v NFS: ProStreet a k tejto téme zverejnil svoj článok, päticu screenshotov, a nechýba samozrejme ani video, ktoré všetko prezentuje v praxi. To dostalo názov Customization a producent z Electronic Arts v ňom vyzdvihuje všetky výhody a upozorňuje na fakt, že takmer každá (aj vizuálna) zmena sa prejaví na jazdných vlastnostiach vozidla.

Online Features Trailer

Producent z Electronic Arts v tomto novom videu dopodrobna rozoberá online možnosti hry - či už sa jedná o online závodenie, blueprinty alebo leaderboardy (rebríčky). Všetko je samozrejme doplnené príslušnými zábermi a v takmer trojminútovom videu dostane priestor aj autosculpt tuning alebo ukážka vzdušného tunelu. Toto video jednoznačne doporučujem zhliadnuť.

MGS07 Gameplay video

Herný server Gamersyde.com zverejnil toto takmer 4-minútové gameplay video z NFS: ProStreet, ktoré bolo natočené na parížskom Micromania Games Show 2007. Okrem klasických záberov z hry, na ktoré sme už zvyknutí, v ňom môžete pozorovať svetelné zmeny na trati v závislosti od dennej doby.

EBgames.com ProStreet trailer

Tento výborný trailer z Need for Speed: ProStreet zverejnil internetový obchod s hrami EBgames.com. Dovolím si tvrdiť, že je to jedno z najlepších videí aké kedy k NFSPS vyšli. Je plné akcie a zobrazuje všetky hlavné charakteristiky nového NFS, to všetko je samozrejme doplnené výbornou hudbou. Toto video sa bohužiaľ nedá stiahnuť, ale môžete si ho pozrieť celé na tomto linku.

Drifting Diary

Server IGN zverejnil tento nový trailer s názvom Drifting Diary. Producent NFS: ProStreet Justin Wiebe v ňom predstavuje drift, teda jeden zo štyroch základných herných módov hry.

Grip Racing

Nový oficiálny trailer z NFS: ProStreet nesie názov Grip Racing a producent Justin Wiebe v ňom predstavuje rovnomenný herný mód. Zároveň vyzdvihuje prepracovaný model poškodenia. Všetko je samozrejme ukázané na záberoch priamo z hry.

Wii BMW 4 (Off-Screen HD)

Video z hrania NFS: ProStreet na konzole Nintendo Wii pomocou polohového gamepadu.

Wii BMW 3 (Off-Screen HD)

Video z hrania NFS: ProStreet na konzole Nintendo Wii pomocou polohového gamepadu.
Strana: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6