Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1492

2
Zobraziť sekciu 1255

3
Zobraziť sekciu 1195

4
Zobraziť sekciu 1174

5
Zobraziť sekciu 1207

Spolu hlasov: 6323

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Trailery - NFS: ProStreet


(HD) NFS: ProStreet Official Movie 3

HD verzia tretieho oficiálneho traileru z NFS: ProStreet vo vysokom rozlíšení 1280x720. Michael Mann, producent NFS: ProStreet, nám v ňom prezradí mnoho zaujímavých informácií o hre - typy závodov, lokácie, kde sa bude závodiť, alebo postup ako sa hráč bude stávať Street Kingom. Uvídíte tiež niekoľko nových záberov priamo z hry.

Holandské interview s Johnom Doylom

Holandský online magazín Game1.nl priniesol vyše 5-minútové interview s producentom NFS: ProStreet, Johnom Doylom. Bohužiaľ, neboli ukázané žiadne nové zábery, iba sekvencie, ktoré sme už mali možnosť vidieť v niektorom zo starších videí. John Doyle rozpráva napríklad o početnejších parametroch, ktoré budú vplývať na realistiku vozidiel v hre, alebo o tzv. blueprintoch, teda unikátnych designoch auta (vrátane nastavenia výkonu), ktoré budú hráči môcť medzi sebou zdieľať po internete. Video spustíte kliknutím na nápis Speel video af.

Need for Speed: ProStreet Official Movie 3

V novom oficiálnom traileri od Electronic Arts nám Michael Mann, producent NFS: ProStreet, prezradí mnoho zaujímavých informácií o hre - typy závodov, lokácie, kde sa bude závodiť, alebo postup ako sa hráč bude stávať Street Kingom. Uvídíte tiež niekoľko nových záberov priamo z hry.

Exclusive Speed Challenge Trailer

Server GameTrailers.com zverejnil ďalšie video z nového v poradí už 11. pokračovania série Need for Speed. Tentoraz bližšie poukazuje nebezpečenstvo, ale aj výhody rýchlej jazdy v NFS: ProStreet. Tak dupnite na plynový pedál a prelomte zvukovú bariéru s týmto trailerom.

Exclusive Smoke Trailer

Server GameTrailers.com vypustil do sveta nové video z Need for Speed: ProStreet, ktoré ukazuje kvality dymových efektov v hre. Zároveň sa na konci objaví vylepšené logo ProStreet.

E3 2007 in-game trailer

GameSpot zverejnil pri príležitosti konania výstavy E3 2007 prvý in-game trailer pozostávajúci zo záberov z priamo spusteného Need for Speed: ProStreet. Uvidíte autá ako Mazda RX-7, BMW M3 a ďalšie. Bohužiaľ, video je bez zvuku.


Nissan GT-R PROTO Trailer

Server Yahoo! Video Games zverejnil nový trailer k NFS: ProStreet prezentujúci Nissan GT-R PROTO.

Oficiálny trailer k Need for Speed: ProStreet

K 31. máju 2007 bol zverejnený tento nový oficiálny trailer, ktorého základ síce tvorí krátky teaser publikovaný pred 10 dňami (viď nižšie), avšak je doplnený o niekoľko nových záberov. Uvidíme omnoho viac zo štartu závodu, ako aj z časti prezentujúcej nový prvok v NFS: ProStreet - kolízie, kde sa o seba rozsekajú dve Mazdy RX-7. Ostatne, pozrite si toto video sami.

Need for Speed: Pro Street - HD Teaser

Pre naozajstných fajnšmekrov tu mám zaujímavý materiál: nedávno uvedený prvý teaser k Need for Speed: Pro Street v HD rozlíšení 720p a extrémne vysokej kvalite. Pri prehrávaní uvidíte naozaj každý detail. Toto ani nie minútové video má preto viac ako šesťdesiat MB.

Need for Speed 11 - prvé video!

Electronic Arts práve vypustili do sveta prvé video predstavujúce nasledujúci titul zo série Need for Speed, ktorý ponesie poradové číslo 11. V krátkom, ani nie minútovom teaseri, uvidíte Mazdu RX7 a predstavenie deštrukcií, ktoré už konečne nebudú v novom Need for Speed 11 chýbať. Okolo trate môžete navyše vidieť davy ľudí. Taktiež sa dozvedáme dátum oficiálneho ohlásenia hry - 31. máj 2007.

Strana: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6