Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1522

2
Zobraziť sekciu 1283

3
Zobraziť sekciu 1220

4
Zobraziť sekciu 1211

5
Zobraziť sekciu 1233

Spolu hlasov: 6469

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Videá - NFS: Shift


EA Spring Showcase 09 Interview

Gamespot vyspovedal producenta Jesse Abneyho na akcii EA Spring Showcase 2009. Podľa rozhovoru to vyzerá tak, že poškodenie auta bude mať vplyv na jeho jazdné vlastnosti.

Producer Interview

Producent NFS: Shift Jesse Abney sa postavil pred kameru serveru Gametrailers.com aby odpovedal na niekoľko otázok ohľadom hry. Azda najzaujímavejšia časť rozhovoru hovorí o tom, že demo NFS: Shift by malo vyjsť už toto leto. To je dobrá správa, keďže napríklad demo ku Undercoveru nebolo vydané vôbec.

NFS: Shift teaser analýza

Nedávno nám bol predstavený prvý teaser ku pripravovanému NFS: Shift, ktoré vychádza v septembri tohto roka. Ak ste si mysleli, že sa jedná len o jednoduché 47-sekundové video, mýlili ste sa. Teaser v sebe ukrýva viac, než by sme si mohli myslieť a jeho kompletnú analýzu priniesol užívateľ menom -Runner- na Gametrailers.com.

NFS: Shift Teaser Trailer

Na internete sa objavilo úplne prvé video ku nadchádzajúcemu titulu Need for Speed: Shift. Tento 47-sekundový teaser obsahuje v rýchlom slede zostrihané zábery priamo z hry, pričom na konci sa dozvedáme aj oficiálny dátum vydania: 17. september 2009 pre Európu a 22. september 2009 pre Severnú Ameriku. Bude to vôbec prvýkrát, čo sa NFS dostane do Európy skôr ako do Ameriky.

NFS: Shift video interview

Na GameTV.cz sa objavilo videointerview, ktoré urobil s producentom NFS: Shift redaktor z maďarskej fansite tcm.mconline.hu. Tento rozhovor bol natočený na februárovom Community Evente v Londýne. K videu sú aj české titulky.

First Look Interview

Gametrailers.com zverejnili svoj videorozhovor s producentom nového NFS: Shift. Patrick Soderlund hovorí o inovatívnom pohľade z kokpitu vozidla, kde kamera priamo reaguje na udalosti v hre, hlava sa hýbe a po náraze je napríklad zrak vodiča mierne oslabený, čo sa prejaví rozmazaním obrazovky.

Strana: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6 - 7