Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1527

2
Zobraziť sekciu 1287

3
Zobraziť sekciu 1224

4
Zobraziť sekciu 1214

5
Zobraziť sekciu 1237

Spolu hlasov: 6489

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Need for Speed: Hot Pursuit odhalené!!! Máme informácie, trailer, screenshoty a dátum vydania!

Je to tu! Criterion Games dnes oficiálne odhalilo ich pripravovaný nový diel NFS, ktorý dostal názov Need for Speed: Hot Pursuit! Tvorcovia nám poskytli dvojminútový trailer, ktorý vám exkluzívne prinášame ako jedna z prvých stránok na internete, ale aj tri screenshoty a takisto dátum vydania!

Ako už názov napovedá, hra by sa mala vrátiť ku koreňom celej série. Za inšpiráciu tvorcom poslúžil úplne prvý diel The Need for Speed, ktorý vyšiel v roku 1994 na konzole 3DO. Ako môžete na videu vidieť, lokácie na pobreží, v lese i na púšti náramne pripomínajú originálne TNFS. Tí, ktorí ho hrali, budú iste zažívať herné déjà vu.


Do hry sa samozrejme vrátia šialené naháňačky s políciou, ktoré sa najviac preslávili vďaka NFS3: Hot Pursuit (1998), od ktorého nové NFS prevzalo aj meno. Policajtom budú asistovať aj helikoptéry, ktoré nám znepríjemňovali život zasa v NFS: Hot Pursuit 2 (2002). Tento rok sa prvýkrát v histórii série NFS stane, že hra dostane už raz použitý podtitul. Niektoré hlasy dokonca hovoria o remaku pôvodného NFS: Hot Pursuit.

Nové NFS nám ponúkne bohatý výber licencovaných exotických športiakov, nebudú chýbať lahôdky ako Koenigsegg CCX, exkluzívna novinka od McLarenu MP4-12C alebo Pagani Zonda Cinque. Ani policajti nebudú za cestnými pirátmi zaostávať, ku klasickému policajnému Ford Shelby GT500 sa pridá napríklad aj Bugatti Veyron 16.4, alebo Lamborghini Murciélago. Súboje v najvyšších rýchlostiach budú tvrdé a neľútostné, a tak nebude chýbať prepracovaný model poškodenia.


Exekútori zákona budú mať k dispozícii bohatý arzenál techniky na dolapenie prenasledovaného. Okrem už spomínaných helikoptér sú tu aj cestné zátarasy a ostnaté pásy. V NFS: Hot Pursuit budete môcť samozrejme hrať ako závodník, ale aj ako policajt.

Tvorcovia NFS: Hot Pursuit dbajú na čo najlepší zážitok z online hrania. Všetko, čo sa v hre bude dať robiť, budete môcť robiť aj cez internet s priateľmi. Hrať spoločne za policajtov, spolupracovať spolu pri úniku pred zákonom, či hrať každý proti sebe.


Novinkou bude tzv. Autolog funkcia, ktorá bude zaznamenávať úplne všetko, čo v hre urobíte. Údaje následne vyhodnotí a vy sa tak budete môcť porovnať s priateľmi, alebo vám bude hra vedieť odporučiť nové veci, ktoré by ste možno chceli skúsiť. Autolog bude tiež miestom, kde sa dozviete novinky od vývojového tímu a budete môcť posielať a čítať komentáre a obrázky. Bude sa jednať o ekvivalent Facebooku v hre.

Vydanie NFS: Hot Pursuit je naplánované na 16. november 2010 v Severnej Amerike a 18. november 2010 v Európe. Zatiaľ je hra potvrdená len pre konzoly Xbox 360 a PlayStation 3, o PC verzii nemáme žiadne informácie. Je však pravdepodobné, že sa zopakuje situácia s NFS: Shift, kedy bolo o PC verzii rozhodnuté neskôr. Hra vyjde pre PC, Xbox 360, PlayStation 3 a Nintendo Wii.

zaslal Jakkub    14.06.2010, 23:30:35    sekcia NFSHP    komentáre (18)


Archív noviniek