Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1532

2
Zobraziť sekciu 1293

3
Zobraziť sekciu 1228

4
Zobraziť sekciu 1221

5
Zobraziť sekciu 1240

Spolu hlasov: 6514

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

FAQ pre No Limits

Po vydaní hry na vybraných trhoch po svete bolo herné štúdio Firemonkeys údajne zavalené otázkami ohľadom tohto mobilného dielu NFS. Na Facebook stránke NFSNL preto zverejnili sekciu Frequently Asked Questions (často kladené otázky), ktorá obsahuje mnoho zaujímavých informácií.

Z tohto článku sme pre vás vybrali tie najdôležitejšie veci. Dozvedáme sa napríklad, že:
» hra je skutočne zdarma na stiahnutie a hranie - ide tu teda o model free2play rozšírený v posledných rokoch. Samotná hra teda bude zdarma, platiť sa bude za vylepšený herný obsah (nie je to však nutné). Tento platený obsah umožní vylepšiť hráčom ich autá rýchlejšie, alebo rýchlejšie dosiahnuť určitý level v hre. Hra by sa však mala dať prejsť aj bez akéhokoľvek platenia.

» na hranie hry musíte byť neustále pripojení. Online multiplayer však napriek tomu momentálne v hre nenájdete. Mal by však pribudnúť neskôr.

» hra bude určite vydaná v obchodoch App Store (iOS) a Google Play (Android). Austrálske štúdio Firemonkeys však údajne preskúmava aj ostatné možnosti (Windows Phone?).



» hra má vyjsť niekedy v roku 2015 (dosť široký časový interval). Už sme však písali o tzv. soft launchi, kde bola hra pokusne vydaná na niektorých trhoch.

» hra zatiaľ neobsahuje anglický jazyk. To sa však má zmeniť pri celosvetovom vydaní hry, do ktorého ešte vývojári hru patrične vylepšia.

» všetky dáta o progrese hry (savy) sa momentálne ukladajú iba na pamäť vášho zariadenia (a nie na vzdialený server tak ako je obvyklé v prípade Steamu/Originu). Pri zmazaní hry teda prídete nielen o profil, ale aj zakúpené vylepšenia. Preto odporúčame nekupovať žiadne vylepšenia až pokiaľ hra nebude patrične vylepšená a nevyjde celosvetovo.

» hra v momentálnej verzii neobsahuje otvorený svet ani podporu herných ovládačov. Vývojári však tieto prvky môžu do hry pridať neskôr.

» hra má obsahovať milióny kombinácií vylepšenia auta - či už po stránke výkonu alebo vzhľadu. V správe sa spomínali vylepšenia motoru, prevodovky, podvozku, tiež sa dočkáme výmeny spoilerov, nasávania na streche, kapoty, zatmavenia okien a ďalšieho.
Tuning v štýle Underground? Určite áno, táto hra sa ním určite inšpirovala.

» hardwarové nároky sme už spísali v samostatnej sekcii nášho webu. Potrebujete teda minimálne iPhone 4S alebo rovnako výkonný iPad, v prípade Androidu potom systém vo verzií aspoň 4.0, dvojjadrový procesor na frekvencii 1,2 GHz, GPU Tegra 3 alebo podobne výkonnú konkurenciu a rozlíšenie displeju aspoň 800x600 px.

zaslal Trhač    15.01.2015, 11:30:00    sekcia NFSNL    zdroj: Twitter.com, Facebok.com    komentáre (0)


Archív noviniek