Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1492

2
Zobraziť sekciu 1255

3
Zobraziť sekciu 1195

4
Zobraziť sekciu 1174

5
Zobraziť sekciu 1206

Spolu hlasov: 6322

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

No Limits: tím Firemonkeys

Vyzerá to, že štúdio Firemonkeys má skutočný záujem na tvorbe kvalitného moderného Need for Speed, i keď iba na mobilné telefóny. A tiež sa snažia komunikovať s fanúšikmi. To druhé dokazujú hlavne na Twitteri NFS No Limits, kde okrem postupného predstavovania soundtracku z hry tiež upozornili na ich YouTube video "Meet the team".

V ňom tento tím herných vývojárov predstavuje ich pohľad na sériu Need for Speed. Tým priamo hovoria aj o ich novej hre, ktorú popisujú slovami "je to tá hra, ktorú sme vždy chceli spraviť". Tiež sa vyjadrujú k pocitu autentickosti hry - ktorý chcú dosiahnuť obsiahnutím obyčajných športových áut (tj. žiadne superšporty) a spoluprácou so skutočnými, zavedenými značkami úpravcov áut (mimochodom odklon od jazdenia so superšportmi - posledné/prvé diely NFS - k úprave dostupných áut (Underground) je pre sériu NFS veľkou otázkou, uvidíme ako sa k tomu postavia na jeseň Ghost Games s ich plnotučnou hrou).

Jednou zo základných myšlienok hry by rovnako mala byť aj možnosť masívnych úprav auta po stránke vzhľadu - vo videu sa spomínajú milióny kombinácií. Firemonkeys tiež vychvaľujú ich vlastný herný engine, ktorý im umožní ovládať závodné prostredie. Grafická stránka by mala byť tiež výborná, grafický engine "nám dovolil robiť veci ako nikdy predtým".

zaslal Trhač    20.02.2015, 21:30:00    sekcia NFSNL    komentáre (0)


Archív noviniek