Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1531

2
Zobraziť sekciu 1292

3
Zobraziť sekciu 1228

4
Zobraziť sekciu 1220

5
Zobraziť sekciu 1239

Spolu hlasov: 6510

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Superfast je prúser na kolečkách

Priznávam, že posledné diely filmovej série Rýchlo a Zbesilo mi veľmi nesadli. Áut bolo málo, akcie veľa. Väčšina scén bola prehnaná a na konci filmu všetkému ešte pridali šťavu. Najviac mi je však ľúto, ako veľmi sa posunuli od povodného filmu.
Avšak, vtedy som ešte nevedel že to môže byť aj oveľa, oveľa horšie. Jeden z fanúšikov nášho NFS Center mi poslal tip na film Superfast - paródiu na istú rýchlu a zbesilú filmovú sériu. Superfast majú na svedomí tvorcovia Jason Friedberg a Aaron Seltzer, ktorí sú zrejme vo vytváraní paródií na známe filmy už dobre zabehnutí - na konte totiž majú filmy ako "Toto je Sparta!", "Disaster Movie" a "Sajrajt sága" (to posledné je paródia na Twilight). Ako teda dopadlo ich pretvorenie Fast and Furious do humorného diela?

Jedným slovom - zle. Superfast sa snaží parodovať snáď všetko od jednotlivých úsekov filmu po rasovú príslušnosť hercov. Dej začína známym prvým pretekom, kde na odpútanie pozornosti polície slúži "černoch v bielej štvrti". Dočkáme sa samozrejme nádrží N2O aj (takmer vtipnej) obhliadky motora .


Superfast používa zväčša nevtipné a predvídateľné vtipy a gagy. Do filmu sa tvorcom podarilo prepašovať aj typický identifikačný prvok zlej paródie - tanečnú pasáž. Zaujímavo je vykreslený bromance trojuholník medzi postavami Vina Serenta (Torreto), Lucasa White (Brian) a Curtisom (Vinco). Tiež bola v procese parodovania zmenená orientácia Michelle (Letty/Michelle Rodriguez).

V skratke - tento film vám možno v niektorých momentoch trochu zdvihne kútiky, ale po zvyšok sledovania si skôr budete želať rýchly koniec tohto predstavenia. Superfast totiž nemá ani len zaradenú spiatočku, ono počíta zuby prevodovky.

A možno sa budete baviť, kto vie?

zaslal Trhač    29.04.2015, 09:59:59    sekcia Film    zdroj: CSFD.cz, IMDb.com    komentáre (0)


Archív noviniek