Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1494

2
Zobraziť sekciu 1257

3
Zobraziť sekciu 1197

4
Zobraziť sekciu 1176

5
Zobraziť sekciu 1209

Spolu hlasov: 6333

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Online mód NFS: Carbon sa predstavuje

Server IGN.com nedávno publikoval tento krátky článok, ktorý popisuje okrem klasických singleplayerových možností NFS: Carbon aj mnoho noviniek z multiplayeru.

» Novinkou v offline hraní bude tzv. Shadow mode, v ktorom budete mať možnosť uložiť svoju jazdu na trati a neskôr ju skúsiť prekonať. Taktiež môžete svoj Shadow po pripojení do online systému poslať do rebríčku najlepších jázd, alebo skúšať prekonávať Shadow iných.

» Ďalším vylepšením je Photo mode. Tu si budete môcť svoje auto v hre vyfotiť a priamo z hry fotku poslať na servery NeedForSpeed.com, kde budete môcť svoje fotky zdieľať s ostatnými užívateľmi. Tomuto sa potešia hlavne užívatelia konzol, ktorí mali doteraz problém uložiť kvalitný obrázok auta z hry.

» V multiplayeri budú prístupné 4 nasledovné herné módy - Circuit, Sprint, Speedtrap a Canyon Duel. Výsledky z nich budete mať taktiež možnosť ukladať do online rebríčkov.

» Multiplayer NFS: Carbon bude taktiež ponúkať možnosť kooperácie s ostatnými hráčmi. S až tromi kamarátmi tak budete môcť naraz plniť rôzne výzvy - Challenge.

» Online mód bude naviac obsahovať 2 exkluzívne módy, ktoré zatiaľ necháva EA v tajnosti a bližšie ich nepopisuje.

» Kto hovoril, že v NFS: Carbon nebude polícia - mýlil sa. A ona tam nie len bude, ale v online móde za ňu budete môcť aj hrať! Až 7 hráčov sa bude môcť zapojiť do závodu ako policajná jednotka a jeden hráč bude unikať. Za úspešný únik získate body do rankingu.

» Poslednou popisovanou vymoženosťou sú takzvané Virus achievements. Jedná sa o 4 bonusové súčiastky/vinyly do hry a svoj názov dostali podľa spôsobu šírenia. Ak budete hrať s hráčom, ktorý už bonus má odomknutý, môžete sa ním infikovať, čím sa vám bonus odomkne tiež. Od tejto chvíle budete môcť nakaziť ostatných hráčov.

» K článku IGN zverejnilo aj toto štvorminútové video, kde producent John Doyle predstavuje jednotlivé možnosti online módu NFS: Carbon názorne.
zaslal Jakkub    01.10.2006, 00:43:56    sekcia NFSC    komentáre (110)


Archív noviniek