Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1476

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1162

5
Zobraziť sekciu 1194

Spolu hlasov: 6255

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Trailery - NFS: ProStreet


Birth of ProStreet - Christian Rado

Ako štvrtý a zároveň posledný závodník zo série rozhovorov z dokumentu The Birth of Need for Speed ProStreet sa nám predstaví Christian Rado v nasledovnom videu, kde okrem iného predstaví svoje auto, Scion tC.

Birth of ProStreet - Papadakis

V treťom videu zo série The Birth of Need for Speed ProStreet uvidíte závodníka menom Stephan Papadakis, ktorý sa pýši titulmi Import Drag Racing Pioneer a Formula D Drifter. Nezabudne predstaviť jeho auto na drift, Hondu S2000 z roku 2005.

Birth of ProStreet - Kida

Prinášame vám ďalší rozhovor z dokumentárneho filmu The Birth of Need for Speed ProStreet, tentokrát so závodníkom menom Kousuke Kida, ktorý je zároveň aj prezidentom Signal Auto. Vo videu vám predtaví jeho auto na drift - Nissan Skyline GTR s 600 konskými silami.

Birth of ProStreet - Hubinette

V novembri sme vám priniesli niekoľko upútaviek na dokument The Birth of Need for Speed ProStreet, ktorý vysielala severoamerická stanica Spike TV, a ktorý predstavoval závodníkov, ktorí prešli z ulice na organizované závody, presne také, na aké nás zaviedlo NFS: ProStreet. Dnes, po niekoľkých mesiacoch, si môžete pozrieť prvý zo štyroch rozhovorov, ktorý sa v tomto dokumentárnom filme objavil. Jedná sa o rozhovor so závodníkom menom Samuel Hubinette, majstrom driftu z rokov 2004 a 2006. V 51-megovom videu rozpráva o závodoch a o jeho aute - Team Mopar Dodge Charger SRT8.

Exclusive Booster Pack Diary

V nasledujúcom videu predstavuje producent z EA tzv. Booster Pack, teda prídavok do NFS: ProStreet, vďaka ktorému získate do hry 2 nové trate (Tokyo Speedway a testovacie trate Porsche v Lipsku) a 16 nových vozidiel od 13 výrobcov. Dostanete sa k nemu na Xboxe cez Xbox LIVE Marketplace, na PS3 cez PlayStation Store, a pre PCčkárov je zahrnutý v 227 megovom Patchi 1.1.

Street Kings Trailer

Nový trailer z NFS: ProStreet, v ktorom sa vám predstavia niekoľkí street kingovia z hry.

A Day at the Races Montage

Nový trailer z NFS: ProStreet plný akčných záberov z hry.

Car Totaling Gameplay

Nový in-game trailer z NFS: ProStreet.

Race Day Vibe Featurette

V novom videu predstavuje producent z EA vlastnosti NFS: ProStreet, ktoré sa objavia v sérii po prvýkrát - zmenu dennej doby, počasia, deštrukcie vozidiel, ale aj výborne spracované dymové efekty.

The Birth of Need for Speed ProStreet - Chapter 5 Teaser

Upútavka k dokumentu The Birth of Need for Speed ProStreet, ktorý je zameraný na závodné organizácie a scény, ktoré inšpirovali vývoj NFS: ProStreet.

Strana: 1 - 2 - 3 - 4 - 5 - 6