Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1475

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1161

5
Zobraziť sekciu 1192

Spolu hlasov: 6251

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Utility, patche, módy - NFS: Shift


Grafik-Mod PCGH-Edition v1

Need for Speed: Shift má už od výroby výbornú grafiku, ale ak chcete dostať zo svojho počítača naozaj maximum, a nestačia vám ani plné detaily, je tu pre vás Grafik-Mod PCGH od BeetleatWar1977. Tento mód zvýši detaily, rozlíšenie textúr a naplno využije možnosti HDR. Takisto vylepší tiene, motionblur, viditeľnosť a ďalšie drobnosti. Grafika tak bude naozaj špičková, avšak majte na pamäti, že na použitie tohoto módu potrebujete naozaj high-endový počítač.


Inštalácia: Nakopírujte všetky súbory z archívu do rozbalenej verzie NFS: Shift. Na rozbalenie Shiftu použite NFS: Shift Unpacker a hru štartujte s parametrom -loose.

Patch v1.02 + Team Racing Pack US

US verzia Patchu v1.02 (viď nižšie).

Patch v1.02 + Team Racing Pack EU

Netrvalo to dlho a máme tu druhý patch pre NFS: Shift. Patch okrem vylepšenia stability, výkonu, a opravy rôznych bugov, obsahuje aj expanziu s názvom Team Racing Pack.

Tento DLC balíček pridáva do hry nový závodný mód a 5 nových áut. Nový herný mód sa volá Team Racing a ako už z jeho názvu vyplýva, jedná sa o online súperenie dvoch tímov po 6 hráčov o dominanciu na trati. Z áut do hry pribudlo týchto 5 automobilových legiend: 1967 Chevrolet Corvette Stingray 427, 1967 Shelby GT-500, 1969 Dodge Charger R/T, 1971 Dodge Challenger R/T, a 1998 Toyota Supra Mark IV.

Patch 1.02 takisto vylepšuje multiplayer a pridáva podporu až 12 áut na trati.

Pozrite si aj video, ktoré predstavuje Team Racing Pack.

Camera Control v1.2b

Racer_S vytvoril zaujímavý program pre NFS: Shift, pomocou ktorého môžete ľubovoľne otáčať kameru v hre. Program podporuje aj TrackIR, zariadenie snímajúce pohyb hlavy, ktorý sa následne prenáša do hry.


Inštalácia: Nakopírujte súbor d3d9.dll do adresára s hrou. V hre stlačte * pre spustenie control vieweru. Upravte hodnoty myšou, stlačte Save a potom Reload.

Audio Extractor v0.1

Utilita na rozbalovanie FSB archívov s hernou muzikou.

Simulation SK MOD V2.6

Tento mód sa snaží spraviť NFS: Shift čo najviac realistickým. Upravený je grip a fyzika, ťažiská áut, AI, odstránený je blur a bloom efekt, patchnutý lag s volantom Logitech G25, reálnejší pocit pri jazdení cez obrubníky, opravený force feedback z predných kolies, a ďalšie menšie úpravy.

Pozor! Tento mód vyžaduje mať rozbalené súbory hry. Na rozbalenie použite NFS: Shift Unpacker a hru štartujte s parametrom -loose.

Bonus Cars in Career Mod 1.0

Tento mód sprístupní v kariére všetky bonusové autá z hry.

Pozor! Tento mód vyžaduje mať rozbalené súbory hry. Na rozbalenie použite NFS: Shift Unpacker a hru štartujte s parametrom -loose.

Reduced Bling Bling Mod

Tento mód odstráni v hre nepotrebné objekty ako napr. bilbordy, stany, vlajky, graffiti, a niektoré kovové konštrukcie v okolí. Takisto balóny a hýbajúce sa kolotoče sú úplne odstránené. Všetky reálne trate sú upravené, fiktívne trate iba čiastočne.

Pozor! Tento mód vyžaduje mať rozbalené súbory hry. Na rozbalenie použite NFS: Shift Unpacker a hru štartujte s parametrom -loose.

No Bloom Mod

Tento mód odstráni z hry tzv. bloom efekt, pričom HDR zostane zachované. Bloom efekt je vlastne akási aura/hmla/para okolo objektov, po vypnutí tohto efektu budú objekty kontrastnejšie a pohľad ostrejší.

Tento mód obsahuje ako aj súbory pre rozbalenú verziu hry, tak aj upravené BFF súbory pre tých, ktorí si nechcú herné súbory rozbaliť pomocou NFS: Shift Unpackeru.

Instant Car Control

Tento mód upraví hru tak, aby ste hneď po načítaní závodu mohli ovládať vaše auto.

Pozor! Tento mód vyžaduje mať rozbalené súbory hry. Na rozbalenie použite NFS: Shift Unpacker a hru štartujte s parametrom -loose.
Strana: 1 - 2