Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1475

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1162

5
Zobraziť sekciu 1192

Spolu hlasov: 6252

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Súhrnné informácie - NFS: Carbon


Súhrn zatiaľ známych informácií o NFS: Carbon. Niektoré môžu byť nepodložené a od finálnej verzie hry sa môžu líšiť.

» Jubilejný desiaty diel NFS sa bude nazývať Need for Speed: Carbon a vyjde koncom roka 2006 pre PC, PlayStation 3, Xbox360, Nintendo DS, PlayStation 2, Wii, GameBoy Advance, Xbox, Nintendo GameCube a PSP. Verzia pre PSP sa bude nazývať Need for Speed Carbon: Own the City. Očakáva sa taktiež verzia pre mobily. Pravdepodobne bude k dispozícii aj zberateľská edícia a to pre platformy PC, PS2 a Xbox360.

» Názov Carbon je odvodený od kalifornského kaňonu Carbon, kde sa schádzajú fanúšikovia rýchlych kolies aby si zmerali svoje sily. Na tomto princípe bude postavený hlavný herný mód hry - Canyon Racing, teda závodenie po úzkej ceste alebo serpentínach na okraji priepasti. V tomto móde nebude pod hrozbou diskvalifikácie povolené strkať do protivníka alebo polície.

» Zvodidlá sa budú dať v hre dynamicky ohýbať a deformovať, preto bude jazda na okraji útesu ešte zaujímavejšia a napínavejšia.

» Mesto - City of Palmont sa bude skladať zo štyroch častí a bude opäť celé voľne prístupné (free-roam). Zatiaľ nevieme, či sa to týka aj lokalít mimo mesta (kaňony a pod.). Kaňony budú v hre tri, a to: Carbon Canyon, East Canyon a West Canyon.

» V NFS: Carbon bude na výber hneď niekoľko herných módov: Circuit, Sprint, Speedtrap, Canyon Duel, Canyon Race, Drift, Canyon Drift a Time Trial. V hre bude ešte niekoľko ďalších módov, ich mená však zatiaľ nie sú známe.

» V hre sa očakáva okolo 50 vozidiel rôznych značiek a typov. Nebudú chýbať bohaté možnosti tuningu (či už vizuálneho alebo performačného).

» Súčasťou NFS: Carbon bude aj možnosť vytvorenia vlastného tímu - Crew, ktorý vás bude sprevádzať celou hrou. Budete si ho môcť zložiť ľubovoľne podľa vašich momentálnych potrieb z odborníkov na rôzne autá: tuning, exotické, alebo american muscle. Nebudú chýbať RPG prvky a rôzne schopnosti vašich partnerov.

» Do Crew bude možné zaradiť rôzne postavy s rôznym zameraním. Napríklad odborník na vizuálne úpravy, driftovanie, blocker (vhodný na zrážky), drafter (na stíhanie a prenasledovanie protivníka), prípadne človek, ktorý vám pomôže zbaviť sa polície alebo znížiť vašu hľadanosť.

» Maximálny počet členov v Crew bude samozrejme obmedzený, ako aj miera výpomoci pri závodoch (podobne ako obmedzená kapacita nitra alebo speedbreakeru).

» Vaša Crew bude pôsobiť hlavne v meste, v kaňonoch budete súperiť s vodcom konkurenčnej Crew.

» Nové NFS bude podobne ako Most Wanted dokresľovať príbehovú časť hry pomocou krátkych hraných videosekvencií. V Most Wanted boli poňaté veľmi profesionálne a inak tomu nebude ani v Carbon - znovu sa ich ujal režisér Dave Footman. Hlavnú postavu - Nikki bude hrať 30-ročná herečka a modelka Emmanuelle Vaugier (Saw II, House of the Dead 2: Dead Aim, seriály Smallville, Monk atď.). Okrem nej budú v NFS: Carbon vystupovať aj ďalšie postavy, napr. aj známy seržant Cross.

» Celá hra sa bude odohrávať len počas noci, tak ako NFSU a NFSU2.

» Vašou úlohou bude zaberať jednotlivé okrsky, pričom v každej časti mesta ich bude 7. Na území, ktoré budete mať pod kontrolou, budete môcť využívať rôzne výhody, napríklad zľavy pri nákupoch v tuning obchodoch.

» Polícia nebude zohrávať v hre tak veľkú úlohu ako v NFS: Most Wanted.