Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1475

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1162

5
Zobraziť sekciu 1192

Spolu hlasov: 6252

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Hlavné postavy - NFS: Underground 2


Nikki Morris
Aj napriek tomu, že Nikki je výnimočný šofér, jej fyzický pôvab bol dominantnou silou, ktorý dopomohol k jej prijatiu k Street Reapers. Jej magnetická osobnosť a vždy veselá povaha ju robí centrom pozornosti. Vďaka jej egu je citlivá na lichôtky a chválu. Má veľmi malú úctu k tradíciám a nedostatkom diplomacie. Nikki je tvrdohlavá a hlučná, vovnútri je však nestranná a netaktná. Zovňajškom pôsobí ako citlivá a vášnivá žena, ktorá často prekvapí ľudí jej zmyslom pre etiku a spravodlivosť.


Street Reapers
Street Reapers sú povstaleckou skupinou pouličných závodníkov, ktorých vodcom je Caleb Reece. Ich počet je neznámy a stále sa mení. Je to skupina, ktorá urobí čokoľvek len aby sa jej podarilo zvíťaziť. Týmto prístupom sú vždy pokladaní za stred sporov a nebezpečia. Boj nikdy nevzdávajú a vždy sa usilujú o rozdrvenie protivníka. Za každú cenu sú vyhýbaví.




Rachel Teller
Rachel je pekná 27-ročná bruneta. Má charizmatickú a spoločenskú povahu, čo jej pomáha prakticky v každej situácii. Rachel má dostatok sebadôvery a sebastačnosti a mnohí ľudia si všímajú tiež jej životaschopnosti. Je to ctižiadostivá a pracovitá povaha, ktorá si potrpí na každý detail. Je v nej však aj trocha egoizmu, avšak nikdy sa nemieša do cudzích záležitostí. Rachel má rada prírodu, avšak dokáže sa aj odviazať, je to však vyvážené jej duševnou rovnováhou, ktorá je tvrdohlavá a nezávislá.


Caleb Reece
Caleb je tvrdý chlapík zo štvrti zvanej Bayview. Patrí do skupiny neslávne známych Street Reapers. Povráva sa o ňom, že má okolo 27 až 32 rokov. Má pevnú atletickú postavu zdobenú početnými tetovaniami, ktoré vyvolávajú strach v každej situácii. Jeho najviditeľnejšie tetovanie sa nachádza na jeho pravej ruke. Jeho veľkolepé zamýšlanie sa prejavuje na všetkom čo robí. Riadi sa heslom "do or die" (sprav to alebo zdochni), to v ňom vytvára energické a panovačné vystupovanie. Je vypočítavý, tvrdý a nemilosrdný. Nenávidí prehry, a žije vlastne len preto, aby videl ako ľudia zlyhajú. Dokáže zvíťaziť aj nad veľkým strachom. Jeho nekontrolovateľná zlosť núti mnoho ľudí vyhýbať sa mu za každú cenu. Dokázal by využiť hocikoho, kto by ho dostal na vrchol rešpektu.


Tommy
Tommy predstavuje v NFSU2 automobilového fanatika. Aj napriek tomu, že je mladý a neskúsený, je to naozaj profesionál medzi mechanikmi, a je taktiež odborník na závodné štatistiky (fyzika áut a podobne). Je lojálny voči ostatným a veľmi spoľahlivý. Má taktiež úzky vzťah s Rachel. Rád vždy pomôže každému, kto to práve potrebuje. Je to nevyvratiteľne typ človeka, ktorý by sa vám hodil keď ste v úzkych, keď idú materiálne hodnoty stranou.