Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1476

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1162

5
Zobraziť sekciu 1194

Spolu hlasov: 6255

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

O hre - NFS 2015


Need for Speed
Dátum vydania: 5. november 2015
Vydavateľ: Electronic Arts
Výrobca: Ghost Games
Platformy: PC, PS4, Xbox One
Žáner: preteky/arkáda
Engine: Frostbite 3


• V napínavom reštarte série Need for Speed™ objavte otvorený nočný svet mestskej automobilovej kultúry s piatimi možnými spôsobmi hrania. Nájdite si vlastnú cestu niekoľkými vzájomne prepletenými príbehmi a v snahe o dosadenie postu legendy všetkých legiend si budujte reputáciu. Hra prináša všetko, čo túto sériu učinilo medzi fanúšikmi tak populárnou – prepracované možnosti vlastných úprav, autentický otvorený svet s reálnymi prvkami automobilovej kultúry a atraktívny herný príbeh. Ventura Bay je vaším mestským ihriskom. Od kľukatých diaľníc na svahoch nad mestom až po štvrti prakticky neustále križované policajnými hliadkami, toto mesto poriadne ožíva až s prichádzajúcou tmou.

Päť spôsobov hrania – Séria Need for Speed sa vracia s päticou jedinečných spôsobov hrania s názvami Speed, Style, Build, Crew a Outlaw, v ktorých si môžete získať reputáciu a dokráčať za víťazstvím svojou vlastnou cestou. Avšak až len kombinácia všetkých piatich vám ponúkne perfektné momenty v štýle Need for Speed – vo svojom dialničnom špeciále vezmete šmykom zatáčku a spoločne s priateľmi sa pokúste zmiznúť policajným prenásledovateľom.

Bohaté možnosti úprav – Postavte si auto, ktoré bude reprezentovať váš charakter prostredníctvom početných vizuálnych a výkonnostných úprav. K dispozícii budú legendárne vozy populárnych značiek, tuning výkonu a vlastnému štýlu prispôsobené riadenie. Vymaznajte si svoje auto a vyrazte do ulíc.

Príbeh – Päť charakteristických a vzájomne sa prelínajúcich príbehov inšpirovaných skutočnými ikonami automobilovej kultúry. Behom hry vás každá volba, každá minúta i každá sekunda posúvajú ku konečnému cieľu stať sa najväčšou legendou.

Mestské prostredie na Západnom pobreží – Od súmraku do úsvitu objavujte nočný otvorený svet, ktorému vládne mestská automobilová kultúra, o ktorej ste možno ani nevedeli, že existuje. Náš nový úžasný svet ožíva vďaka kombinácii výkonu nových konzolí a herného enginu Frostbite™. Výsledkom je obsahovo bohaté prostredie, kde je zhruba dvojnásobne viac dialníc ako v titule Need for Speed Rivals.