Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1522

2
Zobraziť sekciu 1283

3
Zobraziť sekciu 1220

4
Zobraziť sekciu 1211

5
Zobraziť sekciu 1233

Spolu hlasov: 6469

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Import vinylov do MW - návod - NFS: Most Wanted


Rozhodli ste sa pridať do Most Wanted nové vinyly? Tu je návod ako na to:

1. V prvom rade budete potrebovať program MWTex (290 kB), a samozrejme nejaký vinyl zo sekcie Vinyly.

2. Rozbaľte archív so stiahnutým vinylom niekde na disk. Teraz spustite program MWTex, mali by ste vidieť nejakú takúto obrazovku. Kliknite na prázdnu tabuľku pravým tlačítkom myši a zvoľte možnosť Load.

3. Na disku vyberte zložku s nainštalovaným Need for Speed Most Wanted a tam CARS/PRÍSLUŠNÉ_AUTO/VINYLS.BIN. Príslušným autom sa samozrejme myslí názov auta, pre ktoré je vinyl určený, napríklad keď je pre BMW M3, vyberte zložku BMWM3, keď pre Porsche 911 Turbo, vyberte 911TURBO, atď.

4. Po otvorení príslušného súboru VINYLS.BIN (nezabudnite si ho zálohovať!) by ste mali zbadať niečo takéto. Teraz budete potrebovať trochu predstavivosti, bude treba vybrať zo zoznamu vinyl, ktorý nahradíte. Je dôležité si zapamätať ktorý vinyl ste nahradili (aby ste ho potom v hre vedeli nájsť) a taktiež vedieť vyhľadať v zozname textúru s rovnakým názvom, avšak nakonci s _MASK. Každý vinyl totiž obsahuje textúru klasickú, primárnu, a taktiež svoju masku. Je dobré vyberať jednoduché názvy, napr. BMWM3_UNIQUE01 a BMWM3_UNIQUE01_MASK - vinyl potom bude prvý medzi Unique vinylmi, alebo BMWM3_NF_AUSTRALIA a BMWM3_NF_AUSTRALIA_MASK - nahradíte austrálsku vlajku...

5. Keď už máte vybraté textúry, kliknite na tú primárnu bez _MASK pravým tlačítkom myši a vyberte možnosť Import. Teraz choďte do zložky s rozbaleným stiahnutým vinylom, a vyberte novú textúru (musí mať príponu .dds), taktiež bez MASK. To isté spravte s _MASK textúrami.

6. Program si už súbor uloží automaticky, teraz stačí spustiť hru a užívať si nový vinyl. Keby vinyl nefungoval, alebo by hra padala, jednoducho nahrajte zálohu VINYLS.BIN.