Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1475

2
Zobraziť sekciu 1242

3
Zobraziť sekciu 1181

4
Zobraziť sekciu 1161

5
Zobraziť sekciu 1192

Spolu hlasov: 6251

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

FAQ - NFS: Underground


Hra padá do Windows. Čo s tým?

» otvorte ponuku Štart --> Nastavenia --> Ovládacie panely --> Možnosti zložky --> záložka Zobrazenie --> nájdite Skryté súbory a adresáre a tam zvoľte Zobrazovať skryté súbory a adresáre (Start --> Settings --> Control panel --> Folder options --> záložka View --> nájdite Hidden files and folders a tam zvoľte Show hidden files and folders)

» Nájdite adresár C:\Documents and Settings\All Users\Application Data\NFS Underground

» v tejto zložke by sa mal nachádzať súbor vašemeno_autosave.ugd

» kliknite na tento súbor pravým tlačítkom myši a zvoľte Vlastnosti (Properties)

» v riadku Atribúty (Attributes) zaškrtnite Iba na čítanie a Skrytý (Read-only a Hidden), to znamená, že na položkách Iba na čítanie a Skrytý musí byť krížik!


Hra padá do Win aj po aplikácii predchádzajúceho návodu!

» otvorte Štart --> Nastavenia --> Ovládacie panely --> Miestne nastavenia --> záložka Pokročilé nastavenia (Start --> Settings --> Control panel --> Regional and Language options --> záložka Advanced) a na riadku, kde vyberáte jazyk pre non-Unicode programy vyberte English (United States)


Ako vložiť do hry vinyl?

» rozbaľte archív s vinylmi. Nájdete v ňom 2 súbory s príponou .DSS. Je jedno ako znie ich plný názov, ale jeden z nich by mal obsahovať v názve slovo MASK a jeden by mal mať názov podobný, avšak bez slova MASK.

» bežte do zložky kde máte nainštalované NFS: Underground (implicitne C:\Program Files\EA GAMES\Need for Speed Underground). Tam nájdite adresár CARS, vojdite doňho a nájdite si v ňom názov auta, ktorého sa vinyl týka (Skyline, RX7, Golf...)

» v tejto zložke by sa mal nachádzať súbor vinyls.bin, vo vlastnom záujme si ho zálohujte.

» pomocou programu BinText si tento súbor otvorte (ten pôvodný, nie ten zálohovaný!). File --> Open.

» v zozname si nájdite súbory na nahradenie. Tieto súbory musia mať v názve meno nahradzovaného auta. Je jedno ktorý si vyberiete, dôležité je len to, aby ste našli aj jeho druhú časť - teda súbor s ROVNAKÝM názvom, len je zaň doplnený reťazec _MASK. Doporučujem vám vyberať jednoduché súbory, pretože napr. u položky SKYLINE_STRIPES303 len ťažko zistíte, ktorému vinylu v hre patrí tento súbor, zatiaľčo napr. u SKYLINE_FLAME1 hneď viete, že váš nový vinyl sa nachádza v hre pod vinylmi typu Flame, a váš nový vinyl má číslo 1, teda je hneď prvý vo Flameoch. Ak by vám tento vinyl nešiel, môže to byť tým, že je určený pre vinyly typu UNIQUE. V tomto prípade hľadajte položky NázovAuta_CUSTOM.

» označte najprv položku bez MASK, zvoľte Texture --> Import a vyberte váš nový, rozbalený súbor, taktiež bez MASK. Potom si nájdite MASK položku, zvoľte Texture --> Import a vyberte nový MASK súbor. Zvoľte File --> Save a je hotovo!


Ako si vyrobiť vlastný vinyl?

» Stiahnite si tento návod od Syfona.