Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1492

2
Zobraziť sekciu 1255

3
Zobraziť sekciu 1195

4
Zobraziť sekciu 1174

5
Zobraziť sekciu 1207

Spolu hlasov: 6323

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

WoS: otázky a odpovede od vývojárov

Fanúšikovia hry World of Speed dostali na oficiálnom fóre pre hru možnosť dostať odpovede na otázky ohľadom WoS priamo od vývojárov zo Slightly Mad Studios. Vo fóre sa nakoniec nazhromaždilo viac ako šesť strán otázok, a po čase boli na stránke zverejnené aj samotné odpovede. Poďme sa na ne teda pozrieť.

Väčšina otázok sa týkala dlho odkladanej bety hry. Uzavreté beta testy budú obsahovať herné módy pre sólo aj tímové preteky. Po uzavretých betatestoch dostupných iba vybraným hráčom budú neskôr nasledovať aj otvorené testy, kde už prístup nebude ničím obmedzený. Progres, ktorý hráči vykonali v uzavretých testoch však po bude po skončení testovania vynulovaný.

K prvým testom hry bude pustená iba malá skupina hráčov, od ktorých sa očakáva vysoká spolupráca a spätná väzba pre vývojárov. Na stránke sú priebežne zverejňované rôzne súťaže, v ktorých je možné vyhrať tzv. beta kľúč, ktorý vlastníkovi zaručuje účasť v uzavretých beta testoch.



Cieľom prvých betatestov je overiť funkčnosť kľúčových systémov hry - autentizácia používateľa, stabilita serverov, matchmaking, samotné preteky, no tiež aj nastavenie fyziky a ďalších vlastností hry. Na konci uzavretých betatestov by sa hra už mala ponášať na hotovú verziu.

Ďalšie otázky sa týkali áut, ktoré sa v hre ocitnú. Samozrejme že ich počet sa bude postupom času rozširovať, zopár oznámení sa dočkáme ešte pred spustením prvých betatestov. V samotných testoch bude asi 15-20 rôznych modelov, čo úplne postačuje potrebám testovania. Nové autá budú do hry pribúdať aj po jej spustení - to už poznáme s NFS World. V hre sa dočkáme viacerých áut triedy classic muscle, čo je kategória doteraz vynechávaná. Tiež sa dočkáme nových superšportov. A nakoniec, v hre bude možnosť ovládať svetlá áut (spomínajme teraz chvíľu na skvelé Need for Speed: Porsche Unleashed), no nie blinkre. Svetlá však budeme môcť rozbiť a zničiť, a to by malo mať reálny dopad na hrateľnosť - predovšetkým v noci. To už znie naozaj zaujímavo.

zaslal Trhač    27.02.2015, 20:00:00    sekcia WoS    zdroj: WorldofSpeed.com    komentáre (0)


Archív noviniek