Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1519

2
Zobraziť sekciu 1279

3
Zobraziť sekciu 1216

4
Zobraziť sekciu 1208

5
Zobraziť sekciu 1230

Spolu hlasov: 6452

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Prvé (skoro) oficiálne informácie o NFS reboote

Zrejme omylom sa von dostali prvé informácie o pripravovanom novom Need for Speed (v rámci totálneho reštartu série za asi nedočkáme ani žiadneho podtitulu hry - bude to iba NFS). Tento únik má na svedomí oficiálna produktová stránka Xbox Live Marketplace. Pôvodné anglické informácie obsahujúce predpokladaný dátum vydania môžete vidieť na screene stránky nižšie, info o dátume vydania už bolo medzičasom stiahnuté.



Poďme sa vrhnúť na nové informácie. Asi tým hlavným je dátum vydania - ten je stanovený na 3. novembra 2015. V porovnaní s Rivals (22. november 2013) sa teda posúvame o niekoľko dní dopredu.

Ďalej zisťujeme, že sa hra bude točiť hlavne okolo nočného života mestskej automobilovej kultúry (zjednodušene - Underground). Hra bude obsahovať 5 rôznych herných módov (alebo spôsobov hrania) - Speed, Style, Build, Crew, Outlaw. V Speed a Style módoch asi pôjde o maximálne vylepšenie auta po stránke výkonu/vzhľadu, Crew naznačuje určitú tímovú hru, Outlaw zrejme bude nejakou variáciou na tému Most Wanted/Hot Pursuit.

Cieľom hry je stať sa ultimatívnou ikonou automobilovej kultúry. Hra vám ponúkne jedinečný priechod skrz viacero prelínajúcich sa príbehov. Dočkáme sa teda zrejme "nelineárneho" príbehu, ktorý bude rozprávaný pomocou nejakého rozprávača (už sme ho zrejme počuli v prvom videu z hry).

Samozrejmosťou sú široké možnosti úprav áut, či už po stránke vzhľadu alebo výkonu. K získaniu reputácie to iste bude kľúčovým prvkom. Hra sa bude odohrávať vo Ventura Bay, oblasti inšpirovanej západným pobrežím Ameriky. Na mape sa ocitne prístav, prímestské oblasti aj kaňony (znova ďalšia podobnosť s NFS Carbon). Máme sa dočkať nočnej komunity, o ktorej sme ani netušili že existuje.
zaslal Trhač    02.06.2015, 13:00:00    sekcia NFS2015    zdroj: Eurogamer.cz    komentáre (6)


Archív noviniek