Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1492

2
Zobraziť sekciu 1255

3
Zobraziť sekciu 1195

4
Zobraziť sekciu 1174

5
Zobraziť sekciu 1206

Spolu hlasov: 6322

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Unbound ukazuje graffiti efekty v novom gameplay traileri

Need for Speed Unbound ponúka prvý pohľad na gameplay a v novom traileri s názvom The World is Your Canvas nás zoznamuje so svojím novým grafickým spracovaním, ktoré snúbi realistickú grafiku s kreslenými prvkami.

Stredobodom tohto unikátneho vizuálneho štýlu budú tzv. jazdné efekty, teda animácie vychádzajúce z auta počas jazdy. Tie budú kladené do kontrastu s realistickým prostredím naokolo. EA tieto efekty nazýva Tags a podľa ich slov sú to "prispôsobiteľné efekty, ktoré dokresľujú okolitý svet, vrátane názorných línií vlniacich sa okolo kriviek vášho auta."

Tagy sa objavia pri použití boostu, ktorý dobíjate driftami, skokmi alebo tesným vyhnutím sa s okolitou dopravou.



„Chceli sme ponúknuť umelecký štýl, ktorý bude mať význam pre hrateľnosť, a zároveň taký, ktorý zlepšuje herný zážitok a postupne hráčov odmeňuje,“ povedal Darren White, umelecký riaditeľ Need for Speed Unbound z Criterion Games.

Zdá sa, že dôraz bude kladený najmä na možnosti úprav a prispôsobenia týchto jazdných efektov. Tí, ktorým nový štýl nesadne a budú chcieť radšej tradičnejšiu grafiku, budú môcť podľa EA tieto efekty pohodlne vypnúť.

Ďalšie street artové štýly budú k dispozícii v podobe wrapov na autá od pouličných umelcov ako sú Sentrock alebo JC Riviera.

Zdá sa, že aj možnosti prispôsobenia áut budú pomerne široké. V klipe vidíme závodiť Nissan Silvia bez strechy, je teda možné, že prvýkrát v sérii budeme môcť aj odobrať časti karosérie.
zaslal Jakkub    12.10.2022, 15:56:14    sekcia NFSU    komentáre (0)


Archív noviniek