Vyhľadávanie

Galéria

najnovší obrázok od

MR2
rozlíšenie 
veľkosť 
zobrazení 
pridané 
1600x900
340,76 kB
15439
11.8.2021
17:47:11

Kúpiť na PC

Kúpiť na PC
69,99€

Anketa

Ako hodnotíš NFS Heat? (známkovania ako v škole)
1
Zobraziť sekciu 1522

2
Zobraziť sekciu 1283

3
Zobraziť sekciu 1221

4
Zobraziť sekciu 1211

5
Zobraziť sekciu 1234

Spolu hlasov: 6471

Odkazy

Naša ikonka:
Naša ikonka

Spolupracujeme:
ABCgames.sk - hry, cheaty, trainery, návody, preklady, cd obaly, wallpapery, screenshoty, download
NFS-Planet
NFSCars.net
The-Witcher.cz
GTACity.cz

Štatistiky

Novinky

Odpovede od vývojárov na otázky verejnosti (II.)

Pred mesiacom ste mali možnosť prostredníctvom fanstránky NFSUnlimited.net položiť vývojárom NFS: ProStreet ľubovolnú otázku týkajúcu sa hry (novinka). Zo všetkých doručených otázok vývojári hneď po skončení akcie zodpovedali a zverejnili 6 (novinka). Ďalších jedenástich sme sa dočkali až dnes. V nasledujúcich riadkoch zhrniem, čo zaujímavé sme sa z nich dozvedeli.


» Nárazníky, krídla a kapoty budú po kolíziách z auta visieť, dokonca budú môcť byť odtrhnuté. Dverí sa to týkať nebude, pretože vývojári nechcú, aby v hre niekto prišiel k zraneniu.

» Fyzika bude v hre nezvyčajne verná a reálna. Autori kompletne preprogramovali tento systém. Pre hráčov, ktorým bude robiť reálne chovanie auta problémy a pre tých, ktorí sú zvyknutí na ovládanie zo starších dielov NFS, budú k dispozícii pomocné systémy a asistenti. Avšak čím menej asistentov si hráč zapne, tým lepšie časy bude dosahovať.

» Poškodenie na aute bude vplývať aj na výkon a správanie vozidla.

» Fyzika v módoch Drag a Drift bude rovnaká ako v ostatných závodných módoch. V starších NFS sme videli rozdielny engine u týchto dvoch herných módov.

» Auto bude možné v NFS: ProStreet úplne zničiť, tak, že nebude pojazdné. Jeden nepodarený závod však nebude znamenať koniec sveta, stačí sa posnažiť v ostatných eventoch v určitom závodnom dni.

» Vývojári nechcú simulovať úplne presné chovanie poškodeného vozidla a trestať tak hráča. Odtrhnutá kapota alebo visiaci nárazník sa príliš neprejaví na vlastnostiach (aj keď aerodynamiku to ovplyvní) a bude tak stále možné vyhrať závod. Ak však hráč narazí v 200 km/h rýchlosti priamo do steny, závod preňho skončil.

» Autá sa nahnú a pôjdu po 2 kolesách, ak hráč vo veľkej rýchlosti vbehne do zákruty. To isté sa stane, ak nabehne na trosky či sutiny na trati.

» Motor bude môcť vybuchnúť iba v Drag móde. Autori zastávajú názor, že v iných módoch by to nebola veľká zábava a bolo by to zbytočné trestanie hráča.

» Pneumatiky nebudú podliehať poškodeniu, pri rýchlom burnoute sa nespália ani nezvlečú.

» Tuningové súčiatky budú mať na aute presne taký efekt ako by ste očakávali v skutočnosti. Časti z karbonu budú odolnejšie ako regulárne súčiastky.
zaslal Jakkub    21.07.2007, 00:28:45    sekcia NFSPS    komentáre (29)


Archív noviniek